FAQ – Vanliga frågor och svar om våra tjänster

På denna sida samlar vi svar på några av de vanligaste frågorna kring våra tjänster som byggnadsentreprenör i Stockholm.

Vilka tjänster kan ni som byggnadsentreprenör utföra?

Vi utför alla typer av byggtjänster. Från nybygge av hus, kontor och industrilokaler till renovering och totalrenovering av alla typer av objekt. Vill du göra en tillbyggnad eller bygga garage, pool eller brygga? Vi genomför även den typen av uppdrag.

Vad kostar det att anlita en byggnadsentreprenör?

Priset på våra tjänster beror mycket på vad det är du ska bygga och vilka krav du har på olika funktioner och detaljer. Kontakta oss så skickar vi en offert!

Bygger ni hus i Stockholm?

Ja, Allerskog & Krantz bygger alla typer av hus och villor i Stockholm, i skärgården och i närområdet.

Vad är fördelarna med att anlita er istället för att renovera själv?

Vi är en byggnadsentreprenör med erfarenhet av alla typer av uppdrag. Både badrumsrenoveringar och köksrenoveringar kräver stor noggrannhet för att resultatet ska bli bra. Vi har all den kompetens som behövs för att utföra arbetet. För dig som kund innebär det sparad tid och alltid ett väl utfört jobb.

Vilka typer av utbyggnader genomför ni i Stockholm?

Allerskog & Krantz kan genomföra i princip alla typer av utbyggnader i Stockholm. Vill du anlägga en terrass, bygga en vinkelbyggnad eller ett burspråk? Vi bygger alla typer av tillbyggnader i Stockholm.

Ska jag välja totalentreprenad eller generalentreprenad?

Det är egentligen två olika frågor. När vi jobbar som totalentreprenad ansvarar vi för all planering och för genomförandet av bygget. Vill du själv ta en del ansvar väljer du utförandeentreprenad. Gör du det kan du välja generalentreprenad som upphandlingsform ifall du vill att vi sköter koordineringen med underentreprenörer.

Har ni några referensprojekt?

Ja vi har mängder med referensprojekt i hela Storstockholm. Vi har bland annat byggt i Bromma, på Lidingö, i Djursholm, Saltsjöbaden, Rösunda och många fler platser.

Låt oss hjälpa dig designa den perfekta flytbryggan för nytta och nöje!