Om oss – Allerskog & Krantz

Numera är Allerskog & Krantz din lösning för byggprojekt, renovering och markarbeten. Vårt team inkluderar kunskap och erfarenhet inom alla dessa områden och tack vare vår mångsidighet och pålitlighet så har vi kunnat bygga upp täta samarbeten med många nöjda kunder. Du kan anlita oss för dräneringen under vintermånaderna för att sedan ringa oss igen då det blir dags att skapa en vacker trädgård. Vi kommer med våra egna maskiner och ser till att ditt projekt ros i mål i enlighet med dina förväntningar.

Snabba och effektiva renoveringar

Då det handlar om renoveringar så har vi den kunskap som krävs för små och stora projekt. Vi samarbetar gärna med en arkitekt men vi klarar även av att jobba utan. Våra hantverkare klarar av interiörer och exteriörer och vi tror att du kommer att uppskatta att vi lyssnar noga på dina önskemål oavsett den erfarenhet som du har av bygge och renoveringar.

Bryggor och båthus

I och med att vi har byggt många hus på strandtomter så har vi även tagit hand om behoven vid vattnet. Vi bygger ditt båthus och din brygga på ett sätt som känns rätt för tomten och med en stil och design som hör ihop med ditt hus. Vill du ha bastu i båthuset samt direkt tillgång till vattnet på ett privat och mysigt vis? Inga problem! Uttryck dina önskemål och ta en titt på våra referensprojekt för att se hur vi kan utforma din brygga och ditt båthus. Vi vet hur man förenar det praktiska med den exklusiva känsla som man så gärna vill ha på en strandtomt.

En ny trädgård

Allerskog & Krantz kan också hjälpa dig med trädgårdsanläggning. Vi ordnar allt från den unika stenmuren som kantar din oas till den speciella uteplats med murad grill där du kommer att bo under sommarmånaderna. Vi har erfarenhet av mindre tomter och större naturtomter där man måste beakta det som finns naturligt på plats för att bevara den unika känslan och stämningen. Vi kan även ordna med ett garage som smälter in i den naturliga miljön. Om det måste sprängas så ordnar vi det och vi tar givetvis hand om den jord och det avfall som måste avlägsnas efter ett omfattande markarbete.

Vill du bygga brygga i Stockholm med omnejd?

Allerskog & Krantz har lång erfarenhet av bryggbygge och vi har många goda referenser.